Budownictwo wczoraj i dzis : University of California Riverside Student Recreation Center Rozbudowa / Cannon Design

Dzięki uprzejmości Cannon Design Zaprojektowany przez Cannon Design, rozbudowa Centrum Rekreacji Uniwersytetu Kalifornijskiego (UCR) zapewni dodatkowe przestrzenie fitness i aktywności integrujące się z istniejącym budynkiem i miejscem tworzącym jednolity kompleks rekreacyjny.
Znajduje się na północnym krańcu głównego kampusu w naturalnej strefie Arroyo.
Projekt obejmuje także widoki na góry Box Springs na wschodzie.
Budynek ma zostać otwarty w 2014 roku.
Więcej zdjęć i architektów.
opis po przerwie.
Konfiguracja addycji pozwoli na ciągły dostęp do istniejącej Areny zarówno ze Wschodu, jak i Zachodu, zapewniając jednocześnie znaczące, warunkowe połączenie z istniejącym budynkiem.
Masyw budynku charakteryzuje się solidnym mostem na drugim piętrze.
połączenie z istniejącym Centrum Rekreacji z większością elementów fitness podniesionych na drugi poziom, aby zapewnić widoki na basen na południe i góry na wschód.
Dzięki uprzejmości Cannon Design Pofałdowany plan drugiego piętra to otwarta i ciągła przestrzeń z różnorodnymi orientacjami widoku i dużymi wizualnymi połączeniami z niższym poziomem.
Mniejszy parter zyska rozległe cieniowanie z większego górnego poziomu i będzie miał otwarte przeszklone pomieszczenia fitness luźno zdefiniowane przez zamknięte bryły muru nowej siłowni MAC i okrągłej szatni.
Dzięki uprzejmości Cannon Design, blenda mieszanki UC Riverside, wymaganie kampusu, będzie widoczna w widocznym miejscu na nieprzezroczystych tomach na poziomie gruntu.
Górny poziom będzie platerowany kombinacją oszklenia z witryną i metalowymi panelami i będzie wyposażony w pionowe urządzenia ekranujące i nawisy stosowane w różnych kombinacjach i proporcjach, aby zapewnić ochronę przeciwsłoneczną dla wielu orientacji słonecznej pofalowanej fasady.
Dzięki uprzejmości Cannon Design Architects: Cannon Design Lokalizacja: University of California Riverside, Kalifornia, Stany Zjednoczone Project Principal: Martha Ball Kierownik projektu: Jenny Delgado Campus Life Principal: Craig Hamilton Projektant: Carl Hampson Projektant: Larry Taniguchi Projektant: John Son Projektant wnętrz: Jack Poulin Zespół projektowy: Erick Toss, Kevin Choi, Hong Gip Inżynier konstrukcyjny: Saiful / Bouquet Hydraulik: P2S Engineering Projekt wodny: Counsilman / Hunsaker & Associates Krajobraz: Carter Romanek Obywatelstwo: Breen Engineering Oświetlenie: Cannon Design Oczekiwane ukończenie: 2014
[patrz też: sterowniki plc, taśmy transportujące, Domy z drewna ]

Tags: , ,

Comments are closed.

Powiązane tematy z artykułem: Domy z drewna sterowniki plc taśmy transportujące